IK GA!!!!!!!! - Reisverslag uit Wilnis, Nederland van Sofie Schiphorst - WaarBenJij.nu IK GA!!!!!!!! - Reisverslag uit Wilnis, Nederland van Sofie Schiphorst - WaarBenJij.nu

IK GA!!!!!!!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Sofie

19 Januari 2009 | Nederland, Wilnis

Hoi allemaal,

Het is gelukt! Vanochtend kon ik mijn visum afhalen op het consulaat. Wat was ik blij zeg! Echt heel erg fijn.
Morgen gaat het dus echt gebeuren en vlieg in naar Suriname. Heerlijk de regen verlaten, voor nog meer regen ;) maar dan wel met een tropische wartme :P!

Ik kan met een goed gevoel hier weg. Heb een superfeestje gehad en een superkado. Voor iedereen die is geweest, harstikke bedankt... Ik vond het echt erg fijn dat jullie er waren en dat het zo super gezellig was!!! Zo kan ik nog terugdenken aan jullie zoals jullie zijn, lekker drinken, zingen, feesten, dansen, kletsen, lachen! Klinkt als een lang lijstje, maar ik ga jullie ook zeker missen die lekkere Wilnisse gezelligheid!

Maar desondanks heb ik ook ontzettend veel zin in de Surinaamse gezelligheid! Ik kijk er onwijs naar uit en ben heel nieuwsgierig naar wat voor moois dit land te bieden heeft! Ik ga jullie op de hoogte houden.. maar eerst nog even pakken ;) zit nu al op 3 koffers... hihi owjeej!!

Dikke kus van So voor der laatste dag in Nederland!!

• 19 Januari 2009 - 12:48

Maris:

Hey So,
    HEEEEL VEEEL fun in het verre Suriname. Blij dat het op het laatste moment toch gelukt is met je visum.
    't was zaterdag erg gezellig !!!!
    ENJOY en denk af en toe aan ons.
    KUZZZZZZZZZZZZZZ van ons 5-en.

• 19 Januari 2009 - 19:21

Lieke:

Hoi Sofietje,

Super, dat je toch morgen gaat. Heel veel plezier en ik lees graag al je verhalen.

Lieke

• 20 Januari 2009 - 17:07

Marije:

Hey Sofie,

Je zit nu nog in het vliegtuig op weg naar Suriname. Je bent er over een paar uurtjes. Je hoeft niet meer zo lang nu.
    Veel plezier vanavond nog en hoop dat het al een beetje mooi is daar al kom je 's avonds aan.

Kus

• 20 Januari 2009 - 17:33

Samantha:

Hee So!!

Vandaag is je avontuur begonnen! Ik wil je even heel erg veel plezier wensen, maar weet zeker dat, dat goed gaat komen. Mijn avontuur zit er nu bijna op! Nog een paar daagjes en dan moet ik alweer terug naar het koude Nederland:(..

Meis ik ga je verhalen de komende periode lezen! Geniet ervan!

Liefs

• 21 Januari 2009 - 14:09

Lenie:

Hoi Sofie
    Hoe gaat het daar in Suriname is het lekker weer. Bij ons gaat alles goed Roy heeft zijn Surinamse tel. dus we kunnen je ook bellen .
    de groetjes van ons allemaal